PUBLICITAT

BIBM reforça la seva estructura per assolir el creixement internacional

  • Mora Wealth Managment és una àrea nova per marcar el futur de gestió de banca privada
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La façana de la seu central de BIBM a l'avinguda Meritxell de la capital Foto: TONY LARA

El Consell d'Administració de BIBM ha acordat recentment els canvis en l'organigrama del grup bancari que li donaran un nou impuls i el faran afrontar amb èxit tant la diversificació i el creixement internacional, com l'evolució del negoci a Andorra. La nova estructura del grup bancari seguirà sota el lideratge del conseller director general, Joan Quera, de qui depenen la totalitat de les unitats de negoci i serveis centrals del banc.

Amb la nova estructura dissenyada per BIBM, els negocis amb clients ubicats a Andorra, tant de Banca Comercial com de Wealth Management (Banca Privada i Banca Personal) queden a la Unitat de Negocis d'Andorra, sota la direcció del director general, Joan Carles Sasplugas.

En aquesta Unitat de Negocis d'Andorra es nomena Anna Escoriza directora de Mora Wealth Management (MWM) Andorra. Aquesta àrea, de nova creació, engloba l'àrea de Banca Privada i part del segment de patrimoni alt de Banca Comercial, amb l'objectiu estratègic de construir una plataforma de servei diferenciat per als clients d'aquests segments. MWM Andorra és una decisió estratègica que ha de marcar el futur del banc com a model de gestió de banca privada, i és una de les peces més importants en el nou impuls.

Per donar suport a tots els negocis del banc, es crea la Unitat de Banca d'Inversions, que concentra totes les capacitats per proveir producte, en el sentit més ampli, a les unitats de negoci. Aquesta nova unitat és una peça fonamental en l'estratègia de creixement i desenvolupament futur de tots els negocis. La Unitat de Banca d'Inversions estarà dirigida pel director general adjunt David Massó.

En aquesta àrea, Ivan Comerma assumeix la direcció de BIBM Capital Markets, que manté la responsabilitat de la Tresoreria i l'estratègia de balanç, i es responsabilitza també de Markets Solutions Group, que liderarà l'originació de productes vinculats amb mercats.

La unitat encarregada de l'expansió internacional del negoci amb clients, Mora Wealth Management, queda sota la direcció del director general adjunt Ignacio Baigorri, que es farà càrrec de les actuals filials de Zuric i Miami.

BIBM és un grup bancari, fortament vinculat a un gran nombre de projectes socials, culturals, esportius i divulgatius del Principat, amb una organització orientada a la creació de valor i amb la qualitat com a element fonamental.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT