PUBLICITAT

Els andorrans confirmen un any daurat en les lligues estrangeres

  • L'Andorra de futbol ja és primer com el River; Cevalls i VPC tenen ?a tir' al líder tot i no jugar
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Holmes dirigeix una acció d'atac en el partit del passat divendres contra el PromobysTíjola al Poliesportiu Foto: TONY LARA

Sense dubte la campanya 2010-2011 està anant sobre rodes per als equips andorrans que competeixen en les lligues estrangeres. Tots són a la part alta de les respectives taules, amb serioses opcions de lluitar per tot. Després de la jornada del cap de setmana passat cal destacar que l'Andorra de futbol s'ha situat líder així com el River es manté en aquesta posició malgrat perdre, i el Cevalls i el VPC continuen tenint el lideratge a tir tot i que no van jugar.

El CVA, amb un partit menys / L'equip de vòlei, que va superar sense problemes l'Adeva (3-0), és juntament amb el BP el que pitjor posició ocupa en la taula dels tricolors. Ocupa el sisè lloc però realment la lliga FEV està sent igualada al màxim i només està a un triomf del primer. A més compta amb un partit menys que tots els que van per davant excepte l'Oviedo, l'únic invicte que ha guanyat els cinc partits.

El FCA, autoritari / També l'Andorra de futbol compta amb un partit menys que els seus perseguidors –tret de la Seu, que té cinc punts menys– i igualment ocupa la primera posició al grup 5 de la Primera Territorial de Lleida gràcies al triomf a Almenar sumada amb la derrota de l'Almacelles a la Seu.

El BP continua ascendint / Només el fluix inici amb Jandro Álvarez explica que el BP sigui sisè en la Divisió de Plata; amb De la Rosa s'han sumat 24 punts de 27 possibles i l'equip tricolor està en zona de play-off d'ascens i amb un matalàs de sis punts respecte del novè, l'UMA Antequera, que a més té un partit més.

EL VPC per dues posicions / El VPC, que era segon la setmana passada a un punt del primer, ha passat a ser quart perquè no va jugar davant el Saint Orennais a casa degut a que hi havia partit dels Isards. Aquest enfrontament es jugarà el 28 d'aquest mes i les coses poden tornar a ser al seu lloc. L'equip de Broad, amb 19 punts, és ara a cinc del lideratge que ocupa el Fuxeenne, i ha vist com l'han avançat La Saudrune, amb 22 punts, i el Sor Agout, amb 21. Tots, però, tenen un partit més.

El Cevalls passa a ser segon / El Cevalls tampoc no va jugar contra el Bell·lloc un partit datat per al pròxim 4 de desembre. Ha perdut el lideratge en detriment del Castellet però té un partit menys que la resta dels equips de la zona noble.

El River aguanta tot i perdre / Per al River tot continua de cara; malgrat rebre la primera derrota es manté líder després de set jornades.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT