PUBLICITAT

L'Enfaf sènior goleja 4-0 i perllonga la ratxa triomfal

EL PERIÒDIC
ALÀS I ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una falta en contra en un partit de l'Enfaf cadet, aquesta temporada al Prat Gran d'Escaldes-Engordany Foto: EMILIO PRENAS

L'Enfaf sènior continua amb la ratxa triomfal en la primera temporada de competició a la Segona Divisió del la Lliga Catalana gràcies a la victòria a casa per 4-0 davant l'Escola de Ponent A, el dissabte passat a Alàs.

Aquesta és la quarta victòria per a l'equip de Xavi Roura, que continua colíder amb l'Escola Comarcal les Garrigues i l'Escola de Futbol Orgèl·lia A. Andreïna i Núria Fité van ser les golejadores tricolors abans del descans i Pipi i Laia van arrodonir la golejada en la segona. La pròxima jornada l'Enfaf juga de nou a casa, el dissabte vinent a les 12.30h a Alàs davant l'Artesa Ponts, el penúltim en la classificació amb tres derrotes en tres partits.

De la seva banda el cadet va tenir jornada doble: la corresponent a la sisena jornada i un altre partit avançat de la dotzena. Dissabte es va jugar l'avançat davant el Riudeperes, que va acabar amb empat 3-3 amb gols de Kathy, Marina i Daniela; diumenge tocava el partit de la jornada contra el Santpedor, però l'equip visitant no es va presentar i tot apunta que es donarà el partit per guanyat a les tricolors, per 3-0. La cap de setmana vinent, viatge a Vic.

Per últim l'infantil va empatar 3-3 també contra el Riudeperes amb dinaes d'Alba, Paula i Maria i el pròxim duel és al camp del Centelles.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT