PUBLICITAT

El Ranger's s'escapa amb l'empat de l'Engordany

  • La pròxima jornada hi ha duel entre els dos primers: Lusitans B -Pidasa B
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Els filials del Construccions la Posa Lusitans i del Pidasa Santa Coloma continuen manant amb autoritat en la Segona Divisió Nacional amb 25 punts, però aquests dos equips no poden pujar de categoria i estan sent, més que jutges, botxins perquè el marge d'errada és mínim. Només el Construccions Buiques Ranger's , a un punt d'ells, manté el ritme i una setmana més ocupa la posició d'ascens a Primera gràcies a la victòria contra el Gestions JR Principat B per 1-4.

A la golejada del Pidasa B contra l'Atlètic Escaldes (6-1) s'ha d'afegir el resultat del Lusitans B, que ja no és líder en solitari perquè va empatar 2-2; això sí, va perjudicar els interessos del seu darrer rival, el Desigual Extremenya, cinquè i encara a tres punts de la posició de promoció que ocupa l'Engordany, qui tampoc no va poder treure més que un 3-3 contra el Q Esports Jenlai.

El mateix que a Extremenya i Engordany li ha passat a la Penya Encarnada, que continua a sis punts de la promoció en cedir un empat contra le penúltim, la Massana.

De cara a la pròxima jornada hi ha un atractiu duel entre els dos primers, Lusitans B-Pidasa B, que són els que millor futbol ofereixen a Segona malgrat ser filials.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT