PUBLICITAT

La Fira Outlet d'Escaldes rep uns 7.500 visitants

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La segona Fira Outlet d’Escaldes-Engordany va posar ahir punt i final amb uns registres similars als de l’edició feta a la primavera. Segons va informar a l’ANA el gerent d’Studio Eventia i organitzador del Saló, Agustí Pifarré, des del dijous van passar unes 7.500 persones per la sala del Prat del Roure, una xifra de visitants «semblant a la primera edició». L’empresari va comentar que s’ha notat la crisi ja que hi ha hagut un descens en les compres. Segons Pifarré, «la despesa per persona és inferior, tot i que s’ha seguit venent molt».

En aquesta edició, el saló va comptar amb la incorporació d’estands amb vestuari d’esquí, una joieria, una parada dedicada a l’estètica i una botiga d’electrodomèstics i altres elements de la llar. Aquests comerços han acompanyat als de roba per a infants senyor i senyora així com complements i menjar.

Els organitzadors també van assegurar que el públic s’ha decantat per comprar calçat i vestuari divers d’infant. Per la seva part, els setze comerços que han participat s’han mostrat satisfets de l’afluència de gent i la majoria han assegurat que repetiran a la primavera.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT