L'Andorra torna amb un 0-3 d'Almenar i líder amb un partit menys

• L'Almacelles cau a la Seu per 4-2 i permet l'equip tricolor estar al capdavant
ALMENAR

Riera amb la pilota. Foto: TONY LARA

El FC Andorra no va fallar en la visita al camp del penúltim classificat i va tornar d’Almenar amb un 0-3 i una gran notícia: l’EFAC Almacelles havia perdut a la Seu per 4-2. Això vol dir que l’equip de Richard Imbernon se situa líder en solitari al grup 5 de la Primera Territorial de Lleida amb un punt d’avantatge i un partit menys, després de deu jornades disputades.

El partit va ser gairebé un tràmit per al quadre tricolor. La frase del tècnic resumeix el que es va veure: «Al camp s’ha vist reflectida la diferència en la classificació entre els dos equips. Nosaltres hem estat clarament superiors», va assenyalar Imbernón.

L’Andorra va anar per feina d’inici per evitar les presses d’última hora i després de diversos avisos en l’àrea rival Cristian va trencar les taules al minut 25. Davant un rival que havia cedit la pilota no era suficient el 0-1 i va continuar l’atac tricolor, sempre controlant a la perfecció l’aspecte defensiu en cas de perdre la pilota. Tard, però a temps, va arribar el segon gol, obra de Riera de falta directa quan passaven dos minuts del temps reglamentari. En la represa va arribar l’inevitable relaxament, però el marcador era ja prou ample i al minut 70 Mejías, també de falta directa, va sentenciar.