La selecció perd 5-0 en el segon amistós a Anglaterra

GLENFIELD

La selecció de futbol sala va tancar amb una nova derrota la sèrie de dos partits amistosos programats a Anglaterra com a preparació per a l’Europeu del febrer vinent.

Si divendres havia perdut per 3-1, ahir l’equip que ha dirigit Pere Babot davant l’absència del seleccionador Xavier de la Rosa va tornar a caure per 5-0. Babot va assenyalar com «clau» una jugada al minut 35 amb 2-0 en la qual es va assenyalar una falta a Ori Anglora, que feia de porter jugador, i que «va ser una errada arbitral» que va suposar la injusta expulsió del jugador del DDS. «Aquella acció ens va descentrar», va indicar Babot. En els últims minuts, mantenint el porter jugador, Andorra va encaixar els altres tres gols, tots des de la mitja pista d’Angleterra per pèrdues de pilota.