El CV Andorra esborra l'Adeva i és tercer a la Lliga FEV

• 25-12, 25-19 i 25-15 va ser la contundència amb què l'equip va guanyar
R. MORA

Miniel remata una jugada. Foto: TONY LARA

Sembla que la Lliga FEV està condemnada a ser una competició de contrastos. El CV Andorra va guanyar ahir amb una facilitat insultant contra un Adeva d’Albacete que, a primera vista, ja tenia les de perdre. El club andorrà suma, gràcies al 3-0, la quarta victòria de la temporada, i ja és tercer amb més alegria que la setmana passada, quan va tornar de València amb una derrota i les idees poc clares.

Ahir, el contrast el va posar l’Adeva. Si el CV Andorra va patir a València per agafar el ritme i fins i tot per treure un set –ni això va aconseguir- davant del conjunt manxec el partit va ser una catifa vermella posada al seu davant. El primer set va posar en evidència les deficiències visitants amb un demolidor 25-12. En el segon set, la història no va variar molt més, i Lluís Hillaire va començar a moure la banqueta per anar provant coses i donar minuts a nous jugadors, com el cas de Lluís Badosa, que va debutar ahir amb els andorrans després d’anys lluitant amb Geni Da Silva per l’Open d’Espanya de vòlei platja durant els estius. Ara la comunió entre els dos es va traslladar a la pista, on Badosa ja havia jugat alguns minuts amb els andorrans a la passada Lliga Catalana.

El joc del segon set es va decantar ràpidament per als andorrans amb un 5-1. L’administració de la feina i la sensació de tenir les de guanyar, va permetre els andorrans dosificar el joc. Així, i tot i els intents dels d’Albacete per rectificar la seva complicada situació en el marcador i en el joc, el set va acabar amb un clar 25-19 per als locals.

La diferència en el marcador era proporcional a la dels dos equips en el joc, i així el tercer set no va donar temps ni per dubtar. Amb tot, l’Adeva va començar al davant (1-2), però la seva història d’amor amb l’avantatge va ser efímer com un petó adolescent. Al final, 25-15, 3-0 i quarta victòria de la temporada.