Els Isards es deixen remuntar a Armènia (15-12)

• Andorra perd en el segon partit del grup 2B Europeu després d'avançar-se amb assajos de Benjamin i Kirikaixvili
EL PERIODIC
ABOVIAN

L'Andorra-Armènia, al febrer de l'any passat al camp del Consell. Foto: TONY LARA

Els Isards van deixar escapar el triomf en el segon partit de la Divisió 2B corresponent al Campionat Europeu que es va disputar ahir a Abovian contra Armènia. Andorra es va avançar en l’electrònic però va desaprofitar un favorable 0-12 i es va deixar remuntar per acabar perdent 15-12 i encaixar així la primera derrota en dos partits tot i que suma un punt que la permet mantenir-se al capdavant de la classificació amb cinc punts i un partit menys que Suïssa (amb quatre punts la única que en dos partits pot rellevar-la en la classificació) i Sèrbia.

Va ser un d’aquells partits que comencen de la millor manera davant un rival aparentment inofensiu i que i acaben de la pitjor, sense que surti res i amb l’altre equip crescut. Perquè en la primera part el domini dels Isards va ser absolut: Ordre defensiu, idees clares i perill quan el quinze s’estira. Benjamin Taurinyà va aconseguir l’única marca, transformada per Albert Canturri, que permetia el quinze de Broad anar al descans amb un favorable 0-7.

La segona part va continuar bé fins que Kirikaixvili va fer la segona marca al minut 45. A partir de llavors Armènia va emprar el joc brut com a mida desesperada en busca d’una reacció i va funcionar; Andorra va entrar en aquest joc, es va desestabilitzar i va encaixar un assaig, una penalitat i un altre assaig transformat que significaven el 15-12.