PUBLICITAT

Escale i Pidasa, protagonistes en l'inici de la segona volta

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

L’Escale Santa Coloma i el Pidasa seran els grans protagonistes en l’inici de la segona volta a la Primera Divisió del futbol nacional. El derbi colomenc arriba en un moment en què l’emoció en la zona noble és màxima i després d’aquest partit segurament hi hauran canvis en la classificació. El Pidasa, que va perdre la setmana passada amb el Lusitans, ha passat a ser segon amb 16 punts, un més que el seu veí i rival, que és tercer. Aixovall dictarà sentència a partir de les quatre de la tarda.

Abans, a les dotze del migdia, hi haurà partits simultanis. Al camp lauredià hi ha un altre duel d’infart en la part baixa de la taula entre el cuer que no coneix encara la victòria, el Bar La Fira d’Andorra Casa Benfica (de moment suma un punt), i l’Encamp (en té quatre), que ocupa la plaça de promoció de descens; i a Alàs s’enfronten el Construccions Modernes Inter Club Escaldes i el Matecosa Sant Julià, que per primera vegada defensa el lideratge amb un punt de matalàs.

Per últim, a les sis de la tarda, de nou Aixovall serà l’escenari del darrer partit de la jornada, Lusitans la Posa- Gestions J.R. Principat. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT