PUBLICITAT

Gutiérrez obre la temporada a la Copa del Món de Levi

  • Surt amb el dorsal 69 per buscar ser entre les 30 millors a l'eslàlom
R. MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Mireia Gutiérrez, durant una de les curses que va disputar als passats Jocs Olímpics de Vancouver. Foto: ZIMBIO.COM

Arrenca oficialment la temporada d’esquí per als andorrans de la Federació (FAE). Mireia Gutiérrez és la primera en posar-se un dorsal. Ho farà avui a l’eslàlom de la Copa del Món de Levi (Finlàndia).

Gutiérrez sortirà amb el dorsal 69 -això la situa a aquesta posició al rànquing mundial-, i el seu objectiu serà classificar-se entre les 30 millors a la primera mànega per tenir opcions de competir a la segona. La competició començarà a partir de les 10.00, mentre que la segona mànega serà a les 13.00.

ENTRENAMENTS POSITIUS / Segons el director tècnic de la FAE, Carles Visa, els entrenaments de Gutiérrez han estat «molt bons amb els francesos, podem estar contents amb els cronos que ha fet durant l’estiu tot i saber que encara hi ha molta feina per davant». Per a Visa, un excel·lent resultat seria ser entre les 30 millors.

L’OBJECTIU ÉS LA COPA D’EUROPA / Tot i el debut de la Mimi a la Copa del Món, la FAE té previst que el principal objectiu de la temporada per a l’andorrana sigui la Copa d’Europa. «Aquest inici de temporada està molt motivada, la Copa del Món és una prova que agrada molt, però l’objectiu és que vagi millorant perquè no hem d’oblidar que el principal per ella és la Copa d’Europa, on hauria de ser per estar contents entre les 25 primeres».

després, proves fis a val thorens / Després de la cita de la Copa del Món d’aquest matí, la pròxima cita de Mireia Gutiérrez amb la competició serà el 24 i 25 de novembre a Val Thorens, on disputarà unes curses FIS. Precisament aquestes competicions prèvies li vindran bé per agafar el ritme de cara al següent compromís important, la Copa d’Europa que es disputarà a Noruega a principis del mes de desembre.

L’EQUIP MASCULÍ, A NORUEGA / Mentre que Gutiérrez debuta en competició oficial aquesta temporada a la Copa del Món de Levi, l’equip femení és a Noruega continuant amb la seva preparació. Dimecres vinent tornaran al Principat, per marxar de nou per competir i debutar a les proves de la Copa d’Europa. La primera d’aquestes cites serà a Are (Suècia), a principis de desembre. Fins que arribi el moment, seguiran amb els entrenaments.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT