Els contraatacs d'Anglaterra derroten una gran Andorra (3-1)

LONDRES

Andorra va caure ahir 3-1 al pavelló David Wallace Sports Hall de Londres contra Anglaterra, en el primer enfrontament amistós de l’equip tricolor a terres britàniques. Els andorrans, dirigits a la banqueta per Pere Babot, van caure per culpa dels contraatacs anglesos que, en la segona part, van decidir el matx quan anava empat a un.

La primera part va acabar amb 1-1 després que Anglaterra s’avancés i després empatés Andorra. A la segona part, el joc va ser tricolor, però una Anglaterra que esperava la seva ocasió la va aprofitar per dues vegades en quant es va presentar. Babot es va mostrar molt satisfet pel paper dels seus jugadors: «Crec que hem fet un grandíssim partit, el futbol sala l’hem posat nosaltres, però ells ens han matat». Babot estava avui com a primer davant de l’absència de Xavier De la Rosa per problemes personals. La selecció torna avui a tenir partit, a les 19.00 hora local.