PUBLICITAT

L'última prova del CER, decisiva per a les opcions al títol de Vinyes

  • La prova es disputa avui a Montmeló amb els lliures, per esperar les curses demà
EL PERIÒDIC
MONTMELÓ

Periodic
Amàlia Vinyes, al front del pilot durant una cursa d'aquesta temporada. Foto: FOTO ESPORT

El Campionat d’Espanya de Resistència (CER) tancarà avui i demà el seu calendari 2010. Serà al Circuit de Catalunya de Montmeló, on es decidirà els campions del CER. Amàlia Vinyes estarà entre els protagonistes amb opcions d’aconseguir el títol, tant de la classificació absoluta com de la D4. En la difícil tasca, tindrà l’ajuda del seu germà Joan amb qui compartirà el volant del Seat Leon amb el dorsal 13, preparat per l’equip Baporo MotorSport.

Els germans Vinyes es juguen el títol del CER 2010 a l’última prova, una cita atípica en tots els aspectes. «Estic convençut que les possibilitats d’Amàlia d’aconseguir el títol són reals, encara que no serà fàcil. És una carrera de dues hores que puntua com si fossin dos, o sigui s’estableix una classificació dels primers 60 minuts. Caldrà estar molt concentrat en els canvis de pilot, conservar rodes, molts factors que depenen de l’equip i algun altre, com que surti el cotxe de seguretat, que no pots controlar». Per a Amàlia seria el primer títol en un Campionat d’Espanya absolut, i per això espera mantenir el seu millor nivell durant tota la prova i defensar les seves possibilitats al triomf fins al final, encara que, diu que «passi el que passi» la temporada «ha estat molt bona, no hi ha dubte que si es pot tancar amb un títol molt millor». «Nosaltres posarem tot de la nostra part, esperem que surti bé. Afrontem l’última prova amb moltes ganes».

La prova s’inicia avui amb les dues mànigues d’una hora d’entrenaments lliure. Els moments decisius es viuran dissabte amb la disputa de les sèries cronometrades a partir de les 10.30, 20 minuts per pilot. L’única carrera, en aquesta ocasió programada a dues hores, més una volta, començarà a les 13.20, amb totes les categories de cop.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT