PUBLICITAT

La cavalcada de Reis del 2012 serà retransmesa per TV3

  • Els cònsols majors d'ambdues parròquies, s'han reunit aquest dijous al matí amb Mònica Terriba
  • Els madataris han demanat que hagi sensibilitat amb la capitalitat d'Escaldes del 2011
11112010_cavalcada
La cavalca conjunta de Reis, l'any passat.l. Foto: TONY LARA
Televisió de Catalunya ha agafat el compromís aquest dijous de retransmetre en directe la cavalcada de Reis d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany de l'any 2012. Els cònsols majors d'ambdues parròquies, Rosa Ferrer i Antoni Martí, s'han reunit aquest dijous al matí amb la directora de TV3, Mònica Terribas, que s'ha compromès també, a part que tot Catalunya pugui veure el tradicional recorregut per les avingudes de Meritxell i Carlemany, a fer un seguiment dels actes més destacats que es produeixin al llarg del 2011 en el marc de la capitalitat de la cultura catalana que ostentarà la parròquia d'Escaldes-Engordany.
Els cònsol majors d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, i d'Escaldes-Engordany, Antoni Martí, s'han desplaçat aquest dijous fins les instal·lacions de Televisió de Catalunya per mantenir una reunió amb la directora de l'ens, Mònica Terribas. L'objectiu de la trobada era doble: d'una banda sol·licitar la retransmissió en directe a través de la televisió catalana de la cavalcada de Reis que organitzen conjuntament les dues parròquies; i, de l'altra banda, que TV3 fos especialment sensible amb Escaldes -i per extensió Andorra- durant l'any vinent en el marc dels actes que se celebraran com a Capital de la Cultura Catalana.

Segons han explicat els cònsols a l'ANA, la directora de TV3 hauria agafat el compromís de retransmetre en directe la rua de l'arribada dels Reis Mags d'Orient que es fa per les avingudes Meritxell i Carlemany, però això no es produirà fins l'any 2012. La cavalcada que retransmetrà TV3 aquest 2011 serà la de Tarragona ja que celebra el seu centenari.

Es dóna la casualitat que Escaldes-Engordany passarà el relleu com a Capital de la Cultura Catalana a Tarragona. Precisament, en relació a la cobertura dels actes d'aquest esdeveniment de la capitalitat al llarg del 2011, Mònica Terribas també hauria agafat el compromís de fer una cobertura àmplia dels actes més rellevants, encara que no s'esdevinguessin a la parròquia escaldenca. Tant Rosa Ferrer com Antoni Martí han destacat la bona sintonia i col·laboració que han trobat al llarg de la reunió per part de la direcció de TV3.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT