PUBLICITAT

CR reitera el 'no' al pressupost i demana un gir de 180 graus

  • Els reformistes assenyalen que encara hi ha temps per «rectificar»
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Joan Gabriel, Jaume Serra, Jaume Bartumeu i Ladislao Baró. Foto: ONA MORANTE

El grup parlamentari reformista, després de la reunió mantinguda ahir al matí, va reafirmar el seu posicionament de votar no al pressupost presentat pel govern socialdemòcrata i va acordar demanar al Govern que faci «un gir de 180 graus» amb un pla de reformes estructurals profund, un pla econòmic concret i un decàleg d’actuacions en resposta a les necessitats reals del país a precisar. Segons fonts presents a la reunió, en el cas que el Govern «rectifiqui i es mostri sensible a la realitat del país», s’asseuran a parlar-ne.

Els consellers es van refermar en el vot negatiu al pressupost perquè creuen que no ofereix cap mesura concreta per afrontar la crisi que viu el país i perquè ha estat entrat a tràmit amb «greus errors de contingut i de forma», amb mancances, desquadraments i defectes «impropis d’un projecte de pressupost seriós i rigorós». CR va deixar clar que la decisió és unànime i que, en tot cas, dependrà del grup parlamentari socialdemòcrata «esmenar en conseqüència el text del pressupost presentat pel Govern per demostrar quin és el camí que volen seguir».

Si el Govern fa aquest gir demanat pels reformistes, aquests es comprometen la negociació, ja que podrien entendre «una altra percepció de la legislatura».

En aquest sentit, el grup parlamentari considera que si el Govern presenta unes reformes i propostes concretes que siguin immediates però alhora perdurables, encara hi hauria marge de maniobra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT