PUBLICITAT

Aitor, l'únic jugador del BP amb la tricolor

  • La selecció viatja avui cap a Londres per disputar dos amistosos contra Anglaterra, divendres i dissabte a la tarda
R. M.S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto:

La FAF va fer pública ahir la llista de catorze convocats per disputar els dos pròxims enfrontaments amistosos de la selecció andorrana de futbol sala, en la qual hi ha fins a sis novetats, per continuar amb la política de Xavier De la Rosa i Pere Babot per fer jugar en partits internacionals el major número possible de jugadors del país. Entre tots, l’únic representant del BP Andorra tornarà a ser el porter Aitor Rubio, el qual no podrà ser amb el seu equip dissabte contra el Ceutí, ja que la tricolor viatja avui a Londres per jugar demà i dissabte contra Anglaterra.

De les novetats respecte a l’anterior convocatòria, De la Rosa i Babot han cridat sis jugadors nous. Aquests són: del CE Sant Julià, Xavi Brea, Edgar Sánchez i Àlex Ferriz; del DDS Madriu, Grego Ramírez i Xavi Núñez Coto; i del FC Encamp, Jordi Ferreiro. «La nostra intenció és provar com responen la majoria de jugadors possibles davant d’un partit internacional, i d’aquesta manera saber qui d’ells ens interessa més», va manifestar Babot. La tricolor a Eslovènia va jugar també amb Omar, Aitor Nicolino, Marc Oferil, Jorge Dias (aquests quatre del CE Sant Julià) i Juan Carlos Barrera (FC Encamp).

En els passats enfrontaments a Eslovènia, els primers de De la Rosa com a seleccionador, disputats el passat 18 i 19 d’octubre, Andorra va caure per 7-1 i 3-0.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT