PUBLICITAT

Els Isards, a «consolidar el matx fet amb Eslovènia»

  • La selecció viatja en dos torns a Armènia per disputar el segon duel europeu
R. M.S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Magallón marxa amb l'oval, durant el primer matx contra Eslovènia. Foto: ORIOL LLAURADÓ

La selecció andorrana de rugbi va fer ahir al vespre al Camp del Consell l’últim entrenament per preparar el segon matx del Campionat d’Europa de les Nacions al grup 2B, que disputa el pròxim dissabte a Ereván contra Armènia. El viatge, llarg i dur, es farà en dos torns per la disponibilitat de tècnics i jugadors. Avui a la tarda viatja el gruix de l’equip, i demà la resta. Josep Marticella, seleccionador juntament amb l’australià Michael Broad, considera que el matx de dissabte ha de servir per «consolidar el que es va veure en el primer partit contra Eslovènia», quan els Isards es van imposar per 22-7 a casa.

Armènia és un combinat potent –Andorra va caure allà a l’última visita, l’any passat– i prova d’això és que tot i perdre en el seu primer enfrontament contra Suïssa va posar contra les cordes l’equip alpí, amb un 30-27 final. Marticella, en aquest sentit, assegura que el lideratge que ocupa fins el moment Andorra és anecdòtic «perquè només hem disputat un partit», però que el fet de jugar fora de casa «sempre complica molt més les coses». Això sí, el seleccionador considera que en el grup 2B d’aquest europeu de nacions «el nivell de tots els equips és molt similar».

Marticella va parlar també de les novetats -Dani Raya i Estefano Tossati-, dels quals va dir que forma part «de les rotacions i de les oportunitats que hem de donar a la gent jove». La selecció, va entrenar dilluns i ahir per última vegada abans de viatjar a Armènia entre avui i demà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT