PUBLICITAT

L'Enfaf venç i suma tres de tres a la Segona Provincial

  • El conjunt andorrà goleja 7-2 les Garrigues B al camp d'Alàs
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Alba López ?Pipi' disputa la pilota durant un matx de fa dos anys. Foto: ONA MORANTE

Tercera jornada i tercera victòria per a l’Enfaf sènior a la Segona Divisió Provincial de Lleida del Campionat de Catalunya. Les andorranes es van imposar dissabte passat al camp d’Alàs a les Garrigues B per un contundent 7-2, en un matx en què l’equip que entrena Xavi Roura no va tenir rival.

Les andorranes són un equip farcit de jugadores que fa cinc o sis anys que juguen juntes. Roura analitza el seu equip en aquest sentit, amb una visió de futur sense més pretensions que «anar fent», segons el tècnic. «Tot és més fàcil perquè coneixen el sistema, la tàctica, l’associació entre elles és molt més fluida», hi va afegir Roura.

L’Enfaf sènior compta aquesta temporada, a més, amb la presència d’Alba López Pipi, una jugadora absolutament determinant i que fins i tot el passat dissabte va anotar sis dels set gols de l’equip. «És importantíssima», va assumir Roura, tot i que va informar que per motius laborals la jugadors serà absent gairebé tot el mes de novembre. El pròxim enfrontament de les andorranes serà el pròxim dissabte 13, altra vegada al Camp d’Alàs, contra el CF Escola de Ponent a les 12.30.

Per altra part, el conjunt cadet de l’Enfaf es va imposar a domicili al tercer classificat, el Tarandell, per 4-6, mentre que l’equip infantil va perdre a casa del Sant Celoni per 2-1. La pròxima jornada, el cadet jugarà dos partits al Prat del Roure, contra l’Atlètic Riudeperes (dissabte a les 15.30) i el Santpedor (diumenge a les 16.00).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT