PUBLICITAT

El Barça B ha de ser el següent

  • El BP rep (20.30) un equip «perillós a domicili», segons De la Rosa: «Venen de la millor escola de futbol sala»
RAFA MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Marc Fernández, Marimón i Nacho Llamas, al davant del grup davant de la presència del director gerent i el segon entrenador, durant la sessió d'ahir. Foto: TONY LARA

Amb tot el respecte cap el FC Barcelona B, el BP Andorra afronta avui un nou enfrontament de la Lliga de Divisió de Plata amb la ferma intenció de continuar sumant tres punts. Els catalans han de ser la pròxima víctima d’un BP que vol sumar la 5a victòria consecutiva. La victòria a Jaén dissabte, la confirmació de la recuperació de Carlinhos i també la tornada de Jonathan a l’equip després d’un partit de sanció, fan del duel d’avui al Poliesportiu d’Andorra la Vella (20.30) un partit de principi a fi emocionant.

El tècnic Xavier De la Rosa va assegurar ahir que el filial del Barça està ple de joves figures que volen buscar-se un lloc en el primer equip, i aquesta és una de les qüestions per les quals els andorrans s’han de preocupar: «Venen de la millor escola de futbol sala i crec que des que estic a la banqueta, aquest és el partit més complicat». El tècnic, que avui tornarà a la banqueta després que Carles Riba estigués a Jaén com a segon entrenador, assegura que la peculiaritat del Barça B és que és un bloc «que vol la pilota», i va destacar que és «un conjunt molt jove en el qual tots tenen molta il·lusió». «A més», va dir, «és un equip que fora de casa és molt perillòs perquè no sent tanta pressió».

SIS PARTITS, CINC VICTÒRIES / Des de l’arribada de De la Rosa a la banqueta andorrana, el BP ha guanyat cinc dels sis partits disputats. Des del 9 d’octubre, quan va debutar a casa contra l’UPV Maristas València amb triomf per 3-2, només el Gáldar Gran Canaria ha pogut amb els andorrans (4-2). La resta de resultats, amb el segon Riba d’entrenador a Melilla i Jaén per l’absència de De la Rosa, han estat triomfs, dels quals quatre, fins el moment, són consecutius.

AHIR, SESSIÓ SUAU / La sessió d’entrenament d’ahir, després del matx de dissabte contra el Jaén (3-7), va ser suau i gairebé per recuperar i mantenir la tensió muscular. Carrera continua suau i uns quants rondos van completar una sessió matinal que posava l’equip a punt per al duel.

marc fernández, el golejador / Marc Fernández està convertint-se aquesta temporada en el referent en atac del BP Andorra. El jugador suma deu gols en els nou partits que ha disputat, dels quals en nou ha estat de titular i en dos de suplent. En l’últim partit, però, només va anotar una diana. El següent andorrà més inspirat de cara a la porteria rival és Aramburu, amb set gols, mentre que Paulinho, que en suma cinc, va marcar dissabte tres, prova que de mica en mica agafa el ritme de la temporada passada. Al Barça B -equip poc golejador amb 27 gols-, Campoy és qui més marca, amb cinc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT