PUBLICITAT

Barbolla, substitut de Corbalán per al matx dels Isards contra Armènia

  • El jugador, que havia de debutar amb la tricolor, es va lesionar dissabte passat a Lavelanet
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Mala sort per a Óscar Tucuman Corbalán, que havia de debutar dissabte vinent amb la selecció nacional de rugbi i ha de deixar el seu lloc lliure per una lesió a la mà esquerra. El seu substitut serà Miquel Barbolla. L’equip, que viatjarà en diversos grups entre dijous i divendres a Ereván (Armènia), comptarà amb dos debutants encara en les seves files: Dani Raya i Estefano Tossati. El partit de dissabte serà contra Armènia, en el segon enfrontament dels Isards en la 2B del Campionat d’Europa de les Nations de la FIRA-AER.

Tucuman es va lesionar el passat dissabte a Lavelanet, quan el VPC Andorra disputava el seu cinquè partit de la temporada a Honor contra el conjunt francès, al qual va derrotar per 0-30. El jugador pateix un trencament del quart metatarsià de la mà esquerra. Per a aquesta baixa, els tècnics dels Isards, Michael Broad i Josep Marticella han decidit incorporar a una altra jove promesa, Miquel Barbolla, el qual se suma a la resta de 21 jugadors amb què Andorra intentarà sumar la seva segona victòria en aquesta competició europea. Els andorrans són líders del seu grup amb cinc punts. Eslovènia i Suïssa, segon i tercer, respectivament, en sumen quatre, Armènia és quart amb un punt, i tanca la taula Sèrbia sense puntuar.

novetats / Respecte al primer duel d’aquest Europeu, quan Andorra va derrotar Eslovènia 22-7 el passat 9 d’octubre, els Isards tindran les novetats a la llista de seleccionats de Benjamin Fajol i el president de la Federació Andorrana (FAR), Xavier Vilasetrú, que torna a la competició.

TRIOMF DE L’EQUIP FEMENÍ DEL VPC / Al segon torneig d’Osseja de rugbi femení, el VPC Andorra es va imposar en els dos partits disputats, primer contra el Alberes Cote Catalane 30-12, i després a l’Athletic Cerdagne Capcir 15-19. El RC Revelois no es va presentar a la cita.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT