El Lusitans B, líder en solitari en derrotar el Ranger's

• El Pidasa B guanya i se situa segon gràcies a la seva victòria per la mínima al Penya Encarnada
SANT JULIÀ DE LÒRIA

La Lliga en Segona Divisió es manté igualada a la part alta amb el Lusitans B al capdavant i mantenint una jornada més les distàncies amb el Pidasa B, el segon classificat. Tots dos equips van vèncer els seus respectius enfrontaments, el primer contra el Ranger’s 1-2, mentre que els segons 1-0 contra el Penya Encarnada. La derrota del Ranger’s situa als groguets tercers, cedint terreny respecte a Pidasa B i Lusitans B.

El líder va encarrilar el partit als 8 minuts amb un gol de nuno Miguel Barros, i va marxar al descans contra el Ranger’s amb 0-2 gràcies al gol de penal de Leo Correia en el minut 40. En la segona meitat, Marc Palmitjavila va fer l’1-2 definitiu.

El Pidasa B, per la seva part, va haver de patir una mica més que el líder per derrotar el Penya Encarnada d’Andorra. Els colomencs van marcar en el minut 70 gràcies a Guillem Pascual. En els altres enfrontaments, l’Engordany va golejar 5-0 el Principat B, el Jenlai va vèncer 3-1 La Massana, i l’Extrementa 4-1 l’Atlètic Escaldes.