PUBLICITAT

Els populars d'Andorra fan una crida a la participació

  • Aquest dijous tindrà lloc un acte simbòlic amb l'enganxada de cartells
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La seu de l'Associació d'Amics Populars Foto:

Aquest dijous, en un acte simbòlic d'enganxada de cartell electoral, l'Associació d'Amics Populars d'Andorra farà oficial l'obertura de la seva seu social ubicada a Escaldes-Engordany, segons va informar ahir l'ANA. El president de l'associació, Juan Antonio del Pino, va explicar que aprofitaran aquesta època electoral a Catalunya per acabar d'implantar-se entre els residents espanyols i va fer una crida a la participació de cara als comicis al Parlament català del 28 de novembre.

L'Associació d'Amics Populars d'Andorra activa així la seva presència al país amb una seu social a la plaça Coprínceps d'Escaldes-Engordany que estarà oberta diàriament. Del Pino va explicar que aquest fet s'emmarca «en l'estratègia del Partit Popular d'obrir diferents delegacions a tot el món i donar un suport a totes les persones que es mostren afins a la ideologia del PP».

POPULARS A ANDORRA / Segons va explicar Del Pino, l'Associació d'Amics Populars té comptabilitzades a Andorra al voltant de 300 persones relacionades amb el PP. De fet, el darrer cens comptabilitzat des de Madrid apuntava a 10.000 persones del PP residents a l'estranger. L'encarregat de coordinar-los és Alfredo Prada, director del Departament del PP a l'exterior. L'objectiu de l'obertura del local és mantenir informats els residents espanyols en relació a qualsevol tema polític. En el futur més immediat, s'organitzaran fòrums i sopars col·loqui que aportaran temes de debat d'interès per als residents espanyols, però oberts també a la resta de persones del país.

Pel que fa a la campanya de partit, el president dels populars andorrans va avançar que a l'enganxada simbòlica de cart ell del és prevista l'assistència d'un diputat europeu i algun candidat, tot i que de moment Del Pino no va desvetllar els noms d'aquestes persones, a l'espera de la confirmació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT