PUBLICITAT

Més de 300 persones a la 2a Trobada de Corals de Gent Gran

  • El Centre de Congressos va acollir l'esdeveniment
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Centre de Congressos d'Andorra la Vella va aplegar ahir a la tarda més de 300 persones, amb motiu de la segona Trobada Internacional de Corals de Gent Gran. Un total de set corals, tant del Principat com de Catalunya, van actuar davant d'un públic abundant i van interpretar cançons populars, havaneres i sardanes. La cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, va explicar, en declaracions a l'ANA, que la iniciativa va sorgir de la Coral de la Casa Pairal d'Andorra la Vella i que,en aquests moments, el Comú organitza l'activitat des del Departament de Social, dins del programa de Gent Gran Activa, «posant-hi els recursos que calen perquè es pugui tirar endavant».

Pel seu cantó, el responsable de la Coral de la Casa Pairal d'Andorra la Vella, Antoni Marquilló, va assegurar que és molt important per a ells aquesta trobada en què reben la participació de corals que vénen des de Barcelona, Figueres, Lleida i Puigcerdà. «Ens agrada molt cantar i poder trobar-nos amb altres persones grans que comparteixen aquesta passió», va afirmar Marquilló.

Les cançons que va cantar la Coral de la Casa Pairal són La Moreneta, Collarets de llum i El Vallespir. Marquillóes va mostrar molt emocionat pel fet de poder participar en aquest esdeveniment. Encara que, tal com va explicar, la coral de la capital ha actuat en ciutats com ara Granollers, Lleida i la Seu d'Urgell, el fet és que per als cantaires andorrans «és especial trobar-se aquí, a casa» i en un espai com el que ofereix el Centre de Congressos de la capital.

Si bé és cert que, tal com va assenyalar Marquilló, aquest any hi hagut una coral menys que en l'edició passada –que és la Coral de Berga–, l'esdeveniment va comptar igualment amb força participació, amb les actuacions de la coral de Lòria, la coral Flor de Neu de Caixa Catalunya de Puigcerdà, la coral Les Orenetes de la Massana, la coral Sant Jordi Caixa Catalunya de Figueres, la coral Mossèn Lluís Visal de la Bonanova, la coral de Bonaire de Lleida i la coral organitzadora, la Coral de la Casa Pairal d'Andorra la Vella.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT