PUBLICITAT

El VPC passa per sobre el Lavelanet amb sis assajos

  • Els andorrans sumen la quarta victòria de la temporada a Honor
EL PERIÒDIC
LAVELANET

Periodic
Magallón, durant l'últim matx del VPC al Camp del Consell Foto: TONY LARA

El VPC Andorra segueix a bon ritme la seva presència a Honor, després d'aconseguir ahir la quarta victòria de la temporada al camp del Lavelanet gràcies a sis assajos que van deixar clara la superioritat andorrana (30-0). L'equip mira amb il·lusió a la part alta de la classificació, abans no arribi l'aturada obligada pel partit de la selecció el pròxim dissabte contra Armènia. Els andorrans sumen ara 19 punts, després dels cinc que va aconseguir ahir.

El VPC va tenir el partit de cara amb una primera part en què va aconseguir sentenciar amb cinc marques. Cap ni un d'aquest assajos, ni el de la segona meitat, es va poder transformar perquè els xutadors de l'equip -Fité, Barkalaia i Hinds- estan tocats. Gispert va ser l'encarregat d'intentar les transformacions, tot i que sense èxit.

Les marques andorranes van arribar gràcies al joc d'equip, tot i que Josep Magallón en va materialitzar dues d'elles, i Paul Alieu en va fer una altra. Les altres dues van ser gràcies al col·lectiu. El Lavelanet, davant de l'allau de joc no va poder fer res.

El conjunt andorrà es va mostrar molt efectiu en el joc ofensiu i sense donar treva a un Lavelanet desbordat i que va donar mostres de la seva debilitat durant tot l'enfrontament. Els francesos només han aconseguit una victòria en cinc partits.

La pròxima cita del VPC serà a domicili el dia 21 de novembre contra el Mazeres Cassagne Sports. El duel del pròxim diumenge contra el Saint Orennais queda ajornat pel partit internacional dels Isards.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT