Primera derrota de la temporada, a València (3-0)

• La UPV es mostra superior davant de la ineficàcia en atac dels andorrans
VALÈNCIA

Da Silva remata en un matx d'aquesta temporada als Serradells Foto: TONY LARA

El joc en atac va sentenciar ahir el CV Andorra a València. El conjunt andorrà va patir a casa de la Univesitat Politècnica de València (UPV) la primera derrota de la temporada per un contundent 3-0, en un matx en què els andorrans van estar atents en defensa, però sense poder concretar en les accions ofensives.

La UPV va ser superior al CV Andorra en el global del partit, però en el primer set va estar contra les cordes i fins i tot els andorrans van aconseguir forçar la màquina. Amb tot, aquest primer set va acabar en mans dels valencians per 27-25, i mentre que aquest resultat va donar ales als locals, per contra els visitants es van veure en el següent set una mica desbordats.

El 25-18 del segon set va deixar ben clar que no era el dia de l'Andorra. En aquest parcial no sortien les coses, i mentre que en defensa el joc andorrà responia, buscar les accions d'atac era per contra una mena de quimera per al conjunt que entrena Lluís Hillaire. L'Andorra, amb Geni Da Silva, Mininel, Salvador, Olivera, De Oliveira i Borrego, José Garcia de lliure i l'aportació també de Porras, no va poder fer contra a un conjunt valencià millor situar a la pista universitària. La UPV sumava fins el moment dos victòries i dues derrotes, mentre que el CV Andorra encara no coneixia la derrota en els tres partits que havia disputat fins el moment.

«Jugar fora de casa és molt difícil, a ells els ha sortit tot i a nosaltres no, és la primera derrota però no hem de preocupar-nos massa», va dir ahir el tècnic de l'equip del Principat.