El Cevalls treu un empat a la pista del Masquefa (2-2)

• El Castellet s'aprofita de les taules entre els dos primers per avançar-los i ser líder
MASQUEFA

L'Andorra HC Cevalls va treure el divendres a la nit un valuós empat a la pista del Masquefa (2-2) en el duel entre els dos primers classificats. Aquestes taules les ha aprofitat el Castellet per situar-se líder gràcies al triomf que va aconseguir davant el Cambrils (10-1).

El partit, com el resultat, va ser tant igualat com vibrant d'inici a fi; l'equip de José Luís Alessi es va avançar als deu minuts amb un gol d'Alexis, el Masquefa fa empatar abans del descans i es va situar per davant el la represa i cap a la mitja hora va empatar Juan Sebastián. Ara el Castellet suma 19 punts en vuit partits i té un més que el Cevalls i tres més que el Masquefa.