PUBLICITAT

Decomís de 318 paquets de tabac a la duana hispanoandorrana

EL PERIÒDIC
LES VALLS DE VALIRA

La Guàrdia Civil va decomissar aquest dijous un total de 318 paquets de tabac de contraban, a partir de dues actuacions realitzades a la duana de la Farga de Moles.

La primera intervenció es va produir a les dues del migdia, quan els agents van inspeccionar un Citröen Xsara conduït per J. M. R. S., home de 60 anys i de nacionalitat francesa. A l'interior del maleter els agents duaners hi van trobar amagats 164 paquets de tabac ros de diverses marques, valorats en 654 euros.

El mateix dijous, a les 16.30 hores, els efectius de la Secció d'Especialistes Fiscals de la Seu d'Urgell van registrar un vehicle Peugeot 307, conduït per K. W., home de 21 anys i de nacionalitat francesa. Dins del maleter van ser localitzats 154 paquets de tabac ros de diverses marques, valorats en 476 euros.

Per tot plegat, els agents van aixecar les corresponents actes de decomís de contraban, i el tabac va quedar a disposició de l'administrador de la duana.

D'altra banda, i poques hores més tard, la Policia andorrana va haver d'intervenir arran d'un accident entre un turisme i una motocicleta a Andorra la Vella. El conductor de la moto, resident portuguès de 25 anys, va resultar ferit.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT