PUBLICITAT

Una mostra a París recull els segells dissenyats per artistes andorrans

  • L'exposició es pot visitar a l'Oficina de Turisme d'Andorra de la capital francesa
EL PERIÒDIC
PARÍS

Periodic
Un dels segells amb disseny de Sergi Mas que es poden veure a París Foto: SFG

L'Oficina de Turisme d'Andorra a París acull, des d'ahir, l'exposició Artistes d'Andorra i filatèlia, que aplega una cinquantena de segells dissenyats per artistes andorrans: Sergi Mas, Carme Mas, Francesc Galobardes i Carme Massana.

Andorra posseeix un sistema postal únic al món, que permet emissions de segells tant d'Espanya (Correos) com de França (La Poste). Totes dues entitats han sol·licitat la col·laboració dels artistes Sergi Mas, Carme Mas, Francesc Galobardes i Carme Massana per al disseny dels segells d'Andorra que ara s'exposen. Els gravats artístics reproduïts en els segells tenen motius d'institucions andorranes, llegendes del Principat i monuments històrics, entre d'altres.

de correos i de la poste /La majoria de segells exposats han estat elaborats amb base a dissenys de Sergi Mas. En concret, l'artista és autor del disseny de 34 dels segells que s'exposen: 27 de La Poste i 7 de Correos. Francesc Galobardes exposa 9 dissenys –7 segells de La Poste i 2 de Correos–, l'artista Carme Massana col·labora amb 2 segells de La Poste i 1 de Correos i, finalment, Carme Mas participa en la mostra amb dos segells sobre gastronomia, que formen part de la col·lecció Europa 2005.

A la inauguració de l'exposició, hi van assistir el director de l'Oficina de Turisme d'Andorra a París, Enric Riba, i diverses personalitats del món de la filatèlia internacional, com ara el president del Gaphil- Île-de-France, Dominique Bidault. Així mateix, l'acte va comptar amb la presència de l'alcalde del primer arrondissement de París, Jean-François Legaret, i el director del Mercat de la Col·lecció, i membre de la comissió que decideix els motius dels segells que han d'aparèixer, François Chalvet.

La mostra es podrà veure a l'Oficina de Turisma d'Andorra a París fins al 16 de març de l'any vinent, de dilluns a divendres, de nou del matí a cinc de la tarda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT