PUBLICITAT

Detingudes set persones per conduir èbries

  • La Policia intercepta un home amb 188 grams de marihuana i bolets al·lucinògens
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un control d'alcoholemia Foto: EL PERIÒDIC

La Policia ha detingut a set persones entre el 22 i el 31 d'octubre per conduir sota els efectes de l'alcohol. Tres de les detencions s'han produït en el marc de la campanya de controls preventius d'alcoholèmia i la resta, en el marc d'altres operacions. La campanya de control d'alcoholèmia s'ha saldat amb cinc positius, dos amb sanció administrativa i tres penal. Aquesta xifra suposa un 1,87% de positius respecte als controls efectuats, que han estat 271.

Els tres controls positius que han comportat la detenció dels implicats s'han efectuat en la franja horària que va de les deu de la nit a les sis de la matinada. Els detinguts eren tots homes residents, dos d'ells amb una edat compresa entre els 18 i els 25 anys, mentre que l'altre si situava a la franja per sobre dels 40 anys. Els tres detinguts van donar taxes positives que se situaven entre els 0,81 i els 2 g/l.

D'altra banda, la Policia ha informat de quatre detencions més per conduir sota els efectes de l'alcohol, realitzades mentre es duien a terme altres operacions. Dues de les detencions s'han produït en el marc de controls de documentació, una en un accident amb danys materials i l'altra, en un accident amb ferits.

Delicte contra la salut pública / D'altra banda, la Policia va informar ahir de la detenció el passat dimecres d'un home andorrà de 31 anys a en una urbanització de Sant Julià de Lòria. Agents de Policia de l'Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana del grup territorial lauredià, amb l'ajuda d'un gos ensinistrat, van trobar en una plaça de garatge tancada 188,80 grams de marihuana, 51,40 grams d'haixix, 10 grams de bolets al·lucinògens, així com dues bàscules de precisió.

L'enquesta preliminar va determina que els referits estupefaents pressumptament estaven destinats a la seva distribució, ja que aquests es trobaven embolicats en dosis o porcions.

L'interessat va ser detingut i posat a disposició judicial. Posteriorment i després de prestar declaració, va ingressar al Centre Penitenciari per ordre del Batlle de guàrdia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT