PUBLICITAT

Jonathan serà baixa per sanció en el partit del BP a la pista del Jaén

  • Carlinhos, per contra, ja està plenament recuperat d'un petit trencament fibril·lar
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Jona intenta desfer-se d'un rival per la banda esquerra en un partit del curs passat contra El Escorial Foto: TONY LARA

Jonathan serà l'única baixa per al partit que el BP Andorra afrontarà demà a la pista del Fuconsa Jaén a les 17.30 hores. L'ala internacional ha estat castigat amb un partit de suspensió, segons apuntava el Comité de Competició de la Lliga Nacional de Futbol Sala, «per dirigir-se a un dels àrbitres amb un acte i una expressió de menyspreu».

Cal recordar que Jonathan va veure dues targetes grogues en la victòria del dissabte passat al poliesportiu d'Andorra davant l'UMA Antequera, la segona d'elles arran de protestar després que Da Silva marqués el 7-4 quan quedava poc més d'un minut per al final.

Per contra Carlinhos ja ha deixat enrera les problemes físics que arrossega des de fa gairebé un mes i ja està en condicions de jugar sense precaucions. El jugador brasiler venia de jugar uns minuts en el partit contra el Brihuega a casa, ni tan sols va viatjar fa dues setmanes per jugar a la pista del Melilla i de nou va tornar a tenir uns minuts la setmana passada contra l'Antequera.

Tres victòries sense ell / En aquests tres partits l'equip de De la Rosa ha pogut sumar els nou punts i amb Carlinhos, que és un dels jugadors més importants per la seva entrega al parquet i per la qualitat que té tant per atacar com per defensar, buscarà la quarta victòria consecutiva a la pista del penúltim classificat, que els quatre punts que suma els ha aconseguit a casa.

El Fuconsa Jaen té una plantilla molt jove al qual no li estan acompanyant els resultats però que davant del seu públic es converteix en un rival difícil de batre, sobretot ara que té la permanència a set punts i arriba necessitat al partit. El BP, però, buscarà consagrar-se en una posició de play-off d'ascens que va aconseguir fa set dies.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT