PUBLICITAT

L'AHC Cevalls visita Masquefa en el duel entre l'ex líder i el líder

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Partidàs, el que es preveu aquesta nit a les 21.45 a la pista del Masquefa. L'ex líder, que la setmana passada va deixar la primera posició en ser ajornat per al pròxim 14 de novembre el duel que tenia a Bell-lloch, s'enfronta a l'equip que l'ha rellevat en el tro del grup A de la Primera Divisió Catalana, que no és un altre que l'Andorra HC Cevalls.

El Masquefa, que és tercer amb dos punts menys –enmig està el Castellet, que com l'equip de José Luís Alessi té un partit més–, arriba a la cita amb una ratxa de tres victòries consecutives després de perdre fa ja un mes a casa contra el Congrés B.

De la seva banda, el Cevalls és l'únic equip que no coneix la derrota després de set partits i és també l'equip que menys gols ha encaixat (20) fins ara i l'únic dubte que pot sorgir del quadre tricolor és que dels dos empats que ha cedit, tots dos han estat en visites a la pista del Pla de Santa Maria en la segona jornada i fa dues setmanes a Alpicat. No obstant això una victòria a Masquefa permetria obrir una franja de punts de cinc punts respecte de la tercera posició, tenint en compte que només les dues primeres són les que es premien amb l'ascens a la Nacional Catalana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT