PUBLICITAT

Amics de la Rabassa lliura 1.386 signatures contra Naturlàndia

  • Les entitats demanen que sigui declarada espai protegit
  • La corporació laurediana no té obligació legal de considerar la petició
04112010naturlandia
Les representants de les entitats impulsores de la campanya La Rabassa, espai protegit, Pili Pijuan i Carolina Motwani fan entrega de les signatures al Comú de Sant Julià de Lòria. Foto: ANA / NEREA MORENO
Les entitats ADN, APAPMA, Grup Rocafort i Amics de la Rabassa han lliurat, aquest dijous al migdia, 1.386 signatures al Comú de Sant Julià de Lòria, demanant que la Rabassa sigui declarada espai protegit. La corporació laurediana no té obligació legal de considerar la demanda, però en representació de totes les entitats, Pili Pijuan, ha explicat que volen que se sàpiga la quantitat de gent que s'ha sumat a la súplica i que "no tirarem la tovallola i seguirem impulsant iniciatives en pro de la natura". Les entitats impulsores de la campanya La Rabassa, espai protegit. van començar a recollir signatures el maig d'aquest any per aturar el projecte de Naturlàndia i encara que ja eren optimistes, estan molt contents per la implicació ciutadana, ja que a més de les signatures recollides, hi ha 15e associacions que s'han sumat a la demanda i hi ha hagut prop d'un centenar de persones de fora del país que haguessin volgut donar-hi suport i que no ho han pogut fer per no ser residents al Principat.

Pili Pijuan i Carolina Motwani han estat les encarregades d'entregar les signatures a l'administració del Comú, i ho han fet acompanyades per gairebé una desena de persones que els han anat a donar suport. Els cònsols de Sant Julià, per la seva banda, no han volgut fer declaracions al respecte, però des d'Amics de la Rabassa, Pijuan ha desitjat que a la corporació "prevalgui el sentit comú" i s'adonin que hi ha moltes persones que pensen diferent d'ells.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT