PUBLICITAT

Relat dels primers minuts

  • Un grup de treballadors es trobava a la zona
E. A.
ESCALDES-ENGORDANY

Eren aproximadament les 11.15 hores quan els treballadors de Medi Ambient del Comú d’Escaldes-Engordany van descobrir el cos al riu, gràcies a l’avís d’un turista. En aquells moments, es trobaven allà fent tasques de manteniment de la zona enjardinada que hi ha entre l’escola andorrana i espanyola de la parroquia i la llar d’infants, que aquests dies no fan classe amb motiu de les vacances de Tots Sants.

Segons el testimoni d’un dels treballadors, al començament no van ser conscients que es tractava d’una persona. Va ser quan es van acostar més a la zona del riu on es trobava el cos que es van adonar que efectivament era un home. Tot seguit van avisar la Policia, que, en pocs minuts, es va presentar al lloc dels fets.

D’entrada, els agents van precintar la zona per impedir l’accés de persones a la zona del riu on hi havia el cos i facilitar, d’aquesta manera, les tasques de les persones desplaçades: un batlle i una dotació del Grup de Rescat i Immersió de Muntanya (GRIM) dels Bombers.

Així i tot, diverses persones es van aturar a dalt del pont, encuriosides pel desplegament policial a la zona. És per aquest motiu que els agents van haver d’ampliar el cordó i van evitar així que ningú no pogués destorbar el rescat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT