PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sandra Herver es retira temporalment dels tatamis

Havia d'estar mig any de baixa

Per El Periòdic

Sandra Herver
Sandra Herver | FAK

Encara que el karate nacional està vivint el seu millor moment, aquest ha viscut un revés important, ja que Sandra Herver, karateka del Club Karate Fudo-Shin d’Escaldes-Engordany i membre de l’equip nacional andorrà de karate, ha hagut de prendre la decisió de retirar-se temporalment dels tatamis per recomanació mèdica.

L’esportista va comunicar aquesta decisió «per prescripció mèdica» a la Secretaria d’Estat de l’Esport i espera en un futur, a mitjà termini, poder tornar als tatamis una vegada els problemes mèdics estiguin resolts.
«El club de Sandra i la Federació Nacional donen suport a l’esportista i li fan costat en tot moment davant d’aquesta nova situació temporal», comentava la federació en un comunicat.

En aquest sentit, cal recordar que la karateka va patir una doble fractura al canell a l’Open Internacional d’Escaldes que la va deixar entre quatre i sis mesos de baixa i va haver de passar per quiròfan per curar la lesió i això va fer que es perdés el Campionat del Món sènior que es va disputar a Madrid el passat novembre.

PUBLICITAT
PUBLICITAT