PUBLICITAT

Andorra comença a deixar empremta a Catalunya

  • L'equip aleví de la Federació debuta en la Copa de conjunts i puja al calaix més alt del podi en la primera fase
EL PERIÒDIC
SANT CUGAT DEL VALLÈS

Periodic
Les set gimnàstes del Club Andorrà, el passat dilluns a Sant Cugat Foto: FAG

El departament d’Esports del Govern ha concedit aquesta temporada un considerable augment en la partida destinada a la Federació Andorrana de Gimnàstica (FAG). De 47.000 euros que percebia l’any passat als 65.000 actuals els justificava Manel Blasi com un premi per la bona feina i per les 370 llicències que té, la gran majoria de la base.

L’equip aleví de rítmica de la FAG, amb el nom de Club Andorrà de Gimnastes, va reforçar el passat dilluns els arguments del secretari d’Esports en el debut en la Copa Catalana de Conjunts, en la qual va començar deixant petjada.

Cert és que en el nivell 5 d’aquesta categoria tan sols hi havia un altre equip en competició, per tant l’or era cosa de dos, però també cal recordar que es tracta del Club Gemma, un dels més potents que busca impulsar aquest esport a nivell de competició per tot l’Alt Empordà.

Jèssica Pereira, Míriam Sánchez, Aina Armengol, Carla Puig, Andrea Ramos, Fiona Areny i Claudia Farrero van ser molt superiors amb les maces, el cèrcol, la cinta, la pilota, la corda i les mans lliures. I van aconseguir 11,300 punts pels 10,100 de les adversàries. «Cal destacar l’esforç i el treball dels últims sis mesos; tot i ser la primera vegada que competien a Copa Catalana de conjunts no es van deixar traïr pels nervis», va assegurar l’entrenadora Mònica Sánchez. La segona fase es disputarà el 14 de novembre vinent a Lloret de Mar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT