PUBLICITAT

La base dóna els seus fruits

  • Èric Galimany, sub-campió de Catalunya prebenjamí
I. MOURE
ORDINO

Periodic
Èric Galimany, a la dreta, al Vall d'Ordino en què hi ha l'escola de golf. Foto: VALL D'ORDINO

El combinat nacional va ser sub-campió en el Mundial al 2006 per darrera de Catalunya, poc després que es creés l’Associació Andorrana de Pitch and Putt (AAPP). Quatre anys més tard Catalunya es manté com una de les potències mundials i ho ha refermat proclamant-se campiona d’Europa mentre que Andorra va ser cinquena.

Els vincles per proximitat permet tenir jugadors en el rànquing català i la tasca que està duent a terme l’AAPP de la mà dels dos clubs del país comença a donar els seus fruits.

Èric Galimany, un alumne de vuit anys de l’escola de golf del Vall d’Ordino que dirigeix Gonzalo Mendoza, va sorprendre propis i estranys el dissabte passat en proclamar-se sub-campió del Català prebenjamí d’iniciació que es va disputar a Franciac a més de ser el dotzè millor juvenil (menors de catorze anys). És la recompensa a l’esforç d’un nen que va començar a colpejar amb els pals amb quatre primaveres i que en la primera competició internacional que ha fet ha destacat. Fa quinze dies que es va treure la llicència i en els primers nou forats que ha jugat va mostrat la seva vàlua. «¿El que més li costa és el putt. En el forat sis va enviar la bola al ‘green’ en la sortida i va acabar amb cinc cops. Sinó guanya. Però estem molt orgullosos d’ell», admet el seu pare Toni.

En l’escratx juvenil també tenim tres jugadors: Marc Isla ha estat 35è, Ricard Morat 36è i Dani Lorenzo 46è de cent participants. Andorra té planter.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT