Clavijo i Mallorca aguanten el ritme de triomfs del River

ESCALDES-ENGORDANY

Una acció d'un partit del Bàsquet Mallorca a casa contra el Guadalajara, aquesta temporada. Foto: BASQUETMALLORCA.COM

El Clavijo i el Mallorca aguanten el ritme de triomfs del River Andorra, que divendres va guanyar per un contundent 83-53 l’Àvila i va anar estar sol al capdavant de la classificació en la LEB Plata durant gairebé dos dies. Ahir a la tarda els altres dos invictes, el Clavijo i el Mallorca, també van guanyar i continua el triple empat en la classificació amb cinc victòries en cinc partits que beneficien en l’average al conjunt que dirigeix Joan Peñarroya. Plasència i Oviedo estan ja a dues victòries, igual que Promobys Tíjola i ADT Tarragona, que compten amb un partit menys.

el clavijo s’imposa a l’ADT / La darrera víctima del Clavijo va ser precisament l’ADT, al qual es va imposar per 86-78 en un partit igualadíssim que el conjunt tarragoní va tenir a la mà però que després d’entrar en el darrer quart per davant en l’electrònic (67-68) no va poder aguantar l’últim esprint del Clavijo per mantenir la condició d’invicte.

el mallorca venç al Palau / El Basquet Mallorca va conquerir el Palau Blaugrana en superar el Barça B per 56-66. Tampoc no va tenir un partit fàcil ja que finalitzat el tercer periode perdia per 48-41. Però uns fantàstics últims deu minuts van canviar la situació i amb un parcial de 8-25 va poder seguir les petjades d’un River que tornarà a jugar divendres a Tarragona.