PUBLICITAT

El psiquiàtric de Greystone s'instal·la al poble d'Encamp

  • El Túnel del Terror en la seva segona edició vol superar l'assistència de la primera
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Dos actrius actuen creant una escenificació del film. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Una de les opcions més atractives que s’ofereix al país per celebrar la Castanyada és una visita el túnel del terror que organitza el comú d’Encamp per segon any consecutiu i que es va inaugurar ahir a la tarda amb molta expectació. És el que té el canvi de modes i de tradicions com és passar de la tradicional Castanyada a la festa amb un caire més anglosaxó com és el Halloween. Tot i això, la població encampadana opta per celebrar aquestes dues tradicions, ja que demà té previst celebrar a les 19:00 hores la Castanyada a la plaça de Sant Miquel.

Una multitud de joves van esperar pacientment que s’obrissin les portes del psiquiàtric de Greystone, que s’ha recreat als soterranis del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp, per passar una estona de por i descarregar molta adrenalina, segons va informar l’ANA. A causa de l’èxit aconseguit l’any passat, en què es van assolir els 2.000 visitants, enguany el túnel del terror estarà obert tres dies, fins dilluns, cada vespre de 18 a 21 hores i cada nit de 22 a 01 hores, excepte dilluns que es tancarà a les 12 de la nit.

La segona edició del túnel del terror d’Encamp està dedicat a la pel·lícula El psiquiàtric de Greystone, i com l’any passat, s’ha situat als soterranis del Complex Esportiu i Sociocultural. La caracterització dels diferents actors i l’escenificació de les diferents sales aconsegueixen despertar entre el públic que visita aquesta zona obscura aquell fred propi que obri la por.

L’entrada a l’atracció té un preu de 3 euros i els menors de 12 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

Alguns dels visitants van explicara la sortida del túnel que han passat «moments de molta por», sobretot perquè els interns del psiquiàtric són una mica hostils i afeccionats a perseguir i tastar carn humana, i sovint els zeladors no donen a l’abast.

La consellera de Cultura del Comú d’Encamp, Olga Areny, va explicar ahir que esperen superar la xifra d’assistents de l’any passat, quan contra tot pronòstic es van superar els 2.000 visitants.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT