PUBLICITAT

La FEB dóna l'esquena als problemes dels clubs a la reunió de Madrid

  • La web de l'ens parla de bona sintonia, però no diu res de la indignació general
R. MORA
MADRID / ANDORRA LA VELLA

Periodic
El President de la FEB, José Luis Sáez. Foto: EFE / MARTIAL TREZZINI

La Federació Espanyola de Bàsquet continua sense mirar-se el melic ni la realitat que l’envolta. Els problemes econòmics pels quals passen la gran majoria dels clubs tant de l’Adecco LEB Plata, com de les categories inferiors i fins i tot superiors, són un tema secundari per l’organisme espanyol que presideix José Luis Sáez, el qual mira cap a altre lloc quan alguna entitat intenta explicar la situació crítica actual per demanar solucions. Amb tot, la plana web de la FEB fa la seva, i publica en un article la reunió amb els clubs de l’Adecco Or i l’Adecco Plata aquesta setmana passada a Madrid, amb l’única informació de dir que es treballarà «en la mateixa línia comprometent-se a caminar units per aconseguir que la competició continuï creixent en el seu desenvolupament amb el 2014 com a teló de fons». És a dir, res de nou.

De fet, quan els representants dels clubs van exposar les dificultats per mantenir-se enconòmicament, la resposta dels representants de la FEB va ser dir que, si no estaven d’acord amb la situació actual, podien marxar i deixar la competició.

El BC River Andorra va estar representat a Madrid pel seu director general, Francesc Solana. A la reunió que hi va haver, es va decidir que només el 15è classificat de la present temporada a LEB Plata serà qui baixi de categoria -aquesta informació no es publica a la plana web de la FEB-, i també es va plantejar «la idoneïtat», segons el departament de comunicació de la FEB, de «recuperar el format de 18 equips per la 2011-2012». Així mateix, es van elegir els representants de la categoria: l’Àvila, el Clavijo, el Tíjola i el Prat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT