PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Copa Constitució arrenca amb una plaça europea en joc

Tots els ulls estaran posats en el Lusitans, que al final no s’ha vist obligat a desaparèixer

Per El Periòdic

El Vallbanc guanya la Copa Constitució, la temporada passada.
El Vallbanc guanya la Copa Constitució, la temporada passada. | FAF

Arrenca la Copa Constitució Protecvall 2019, competició premiada amb una plaça al vencedor per disputar l’Europa League. Però el camí és molt llarg. 

A més, aquest diumenge, els ulls estaran posats en el darrer partit de la jornada que enfronta a l’FS La Massana i l’FC Lusitans, ja que aquest darrer equip quasi desapareix per no poder fer front al seu deute i ara, la nova plantilla a cost zero que ha creat el president de l’entitat, Antonio Da Silva, debuta en competició oficial.

D’aquesta manera, el CE Carroi i UE Santa Coloma s’enfrontaran diumenge a les 11 del matí en el primer partit dels vuitens de final. Els colomencs volen fer valer la seva condició d’equip de la primera divisió per classificar-se, mentre que el Carroi vol donar la sorpresa i jugar contra l’Inter d’Escaldes.

Per altra banda, el Nova Constructora Penya Encarnada i el FC Encamp es trobaran en un duel molt interessant, ja que el primer es vol aprofitar del drama dels encampadans a la lliga. Finalment, l’Atlètic d’Escaldes l’FC Ordino es trobaran en un duel en el qual els escaldencs no només volen passar de fase, sinó que volen lluitar pel títol.

PUBLICITAT
PUBLICITAT