PUBLICITAT

Ordino prepara un pressupost entre un 20 i un 25% inferior a l'actual

  • Les previsions són que la corporació comunal tingui un milió menys d'ingressos
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
La sessió del Consell de Comú d'Ordino d'ahir Foto: ANA/ M.T.

El Comú d’Ordino ha començat a elaborar un pressupost de contenció per a l’any vinent, que serà entre un 20 i un 25% inferior al d’aquest any –11,2 milions d’euros. Així ho va explicar el cònsol major, Ventura Espot, que va afegir que es preveu que de cara al 2011 hi hagi gairebé un milió d’euros menys d’ingressos, tant d’impostos com de transferències del Govern. Per aquest motiu, Espot ha explicar que no hi haurà grans inversions i que, en tot cas, es prioritzaran actuacions de canalització d’aigua. D’altra banda, el cònsol va aclarir que el geriàtric de la Cortinada no està del tot descartat ja que es va demanar als promotors que redueixin el projecte i, en aquests moments, estan estudiant la proposta, segons la informació de què disposen des del Comú.

El Comú d’Ordino, segons recollia ahir l’ANA, continuarà el 2011 amb la línia de presentar un pressupost bàsicament de funcionament i sense grans inversions, tenint en compte el nivell d’endeutament de la corporació. Ahir a la tarda hi va haver sessió de Consell de Comú i Espot va explicar que, de cara a l’any vinent, la previsió és que els ingressos «baixin en picat», sobretot en concepte d’ITP i de drets d’edificació.

També se seguirà la mateixa línia de contenció pel que fa a Arcalís. Espot es va mostrar convençut que el nou model de gestió permetrà que els costi menys diners, que és l’objectiu. En aquest sentit, el cònsol va recordar que, els últims anys, hi ha hagut molta neu a totes les estacions d’esquí del país, cosa que resta competitivitat a l’estació d’Ordino.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT