PUBLICITAT

Peñarroya exigeix «màxim respecte» per al cuer Fontedoso

  • L'equip d'Àvila, amb una plaga de lesions, arriba al Poliesportiu amb un cartell enganyós
R. MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Avui, tot i ser divendres, juga el River. El seu horari habitual quan el conjunt andorrà juga a casa és diumenge a les 17.00, però aquesta 5a jornada l’entitat andorrana es veurà les cares en un horari distint davant del cuer de la LEB Plata. Serà a les 21.00 d’aquesta nit al Poliesportiu d’Andorra la Vella, i serà també el moment per veure la presentació de tots els equips del club. Precisament per això, des de l’entitat s’espera una gran afluència de públic, mentre que esportivament l’entrenador Joan Peñarroya demana «màxim respecte» al cuer, el Fontedoso Carrefour El Bulevar Ávila.

El River Andorra farà front a aquest partit amb tota la seva artilleria i a més amb la presència dels jugadors del segon equip, Albert Farfán i Oriol Fernández. Peñarroya podrà comptar amb tots els jugadors, i això és una garantia perquè els andorrans busquin la 5a victòria de la temporada. Mantenir el lideratge és la condició d’avui, sobretot perquè, amb la classificació de la LEB Plata a la mà, l’equip que visita el Poliesportiu és el cuer. Però aquest cartell amb què arriba el conjunt d’Àvila és enganyós, perquè tot i sumar tres derrotes en tres partits, no només s’ha d’analitzar que els tres rivals amb què ha caigut són capdavanters a la competició -igual que el River-, sinó que a més en tots els partits ha tingut opcions de vèncer. Les lesions han estat el maldecap del conjunt d’Àvila.

El jugador més important del Fontedoso, el nord-americà Charles Allen Ramsdell, serà de la partida avui, però aquesta setmana ha patit problemes al pubis que l’han impedit entrenar-se amb normalitat, i fins i tot ha hagut de descansar alguns dies. Ramsdell és el jugador amb més minuts de la categoria, amb més de 37 minuts de mitjana per partit, i és dels millors anotadors de la competició, juntament amb el seu company Xavier López, que és el millor, tots dos amb 18,33 i 19 punts de mitjana per partit.

Els altres problemes per als castellans arriben per més lesions, com ara la de Merino, amb dolors a la ciàtica que l’obliguen a ser baixa segura, a més del triplista Miguel Ángel Orán -83,33% d’encert en només els dos partits que ha pogut disputar-, lesionat amb una fissura al peroné. També està tocat, tot i que jugarà avui, David García Peña.

PEÑARROYA VOL CONCENTRACIÓ / El tècnic andorrà assumeix el paper d’equip triplista del rival d’avui -un 47% d’encert des de la línia de 6,75- i per això demana avui «molta concentració contra uns jugadors amb molt d’encert». Peñarroya considera que el Fontedoso ocupa un lloc en la taula que no li pertoca: «Del que he vist i he estudiat d’ells, sembla que estaran en la lluita pel play-off». El tècnic, exigent, considera que el paper del River avui és «millorar el que estem fent, però sent conscients del potencial del rival».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT