PUBLICITAT

La Copa Seat León tanca a Montmeló

  • Amàlia Vinyes vol superar la 5a plaça del Jarama, tot i que assegura que es tracta de «progressar»
EL PERIÒDIC
MONTMELÓ

Periodic
Vinyes, rodant al límit en una prova d'aquesta temporada Foto: FOTOESPORT

Amàlia Vinyes (Seat León Leon-Baporo Motorsport) disputarà demà i diumenge al circuit de Catalunya, el sisè i última prova de la Supercopa Seat León 2010. La pilot andorrana es planteja aquesta cita com una continuació del seu període d’adaptació a un certamen en què el nivell de pilotatge i l’experiència de la graella és molt alt. Amb tot, Amàlia no renuncia a estar entre els millors si es presenta una opció favorable.

«Les del circuit de Catalunya, seran carreres molt complicades. És la prova final i hi ha pilots que s’hi juguen molt, per tant no es pot reservar res i cal prendre decisions de manera immediata segons es desenvolupin les carreres», va indicar ahir la pilot des del circuit de Catalunya. «En el meu cas l’única cosa que està en joc és superar la 5a plaça aconseguida al circuit del Jarama, de tota manera la classificació no m’obsessiona, es tracta de seguir progressant per damunt de tot». Així es planteja Vinyes la cita de Montmeló, una pista que coneix a la perfecció i en la qual ha disputat diverses competicions: «És cert que, possiblement, és la pista que millor conec i en la qual em trobo molt còmoda. Falta veure si som capaços de trobar els millors reglatges per al nostre León amb les rodes Yokohama. Fer una bona sèrie d’entrenaments oficials serà important, veurem si aquesta vegada ho aconseguim», va manifestar l’andorrana.

Seguint la tendència marcada durant aquesta segona part de la temporada, al Circuit de Catalunya també s’han programat jornades de proves lliures per a la mateixa setmana de la competició al traçat català. En aquesta ocasió es va poder entrenar en el traçat català els dos dies anteriors al començament oficial de la cita final del León. De fet, Amàlia Vinyes va estar acompanyada pel seu germà Joan en la posada en marxa de les millores tan a nivell de mecànica com de conducció.

A partir de les 09.00 d’aquest matí s’iniciaran els primers 50 minuts d’assajos lliures. La segona tanda, de la mateixa durada, s’iniciarà a partir de les 14.10. Els entrenaments oficials i per tant la formació de la graella de sortida de la primera de les carreres es disputaran entre les 10.50 i les 11.20 de demà dissabte. A partir de les 14.00 començaran les primeres carreres de la cita catalana, amb 7 voltes cadascuna.

La Supercopa Seat León 2010 coneixerà qui és el guanyador diumenge després de la tercera carrera, la qual serà en aquesta ocasió de 14 voltes, i que es correrà a partir de les 11.00 del matí. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT