PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La sub-17 i la sub-19 ja coneixen els seus rivals

Els de Casals eviten els grans

Per Miquel López-Egea

Andorra, durant el sorteig.
Andorra, durant el sorteig. | UEFA

La selecció sub-17 d’Eloy Casals va quedar ahir enquadrada en el sorteig que es va dur a terme a la seu de la UEFA, a Ginebra, Suïssa, de cara al Pre-Europeu de la categoria amb Irlanda, Israel i Montenegro. Els duels tindran lloc del 12 al 18 de novembre de 2019.

En aquest aspecte, Casals va assegurar que «com sempre, serà un grup complicat» però que aquesta vegada, «tenim seleccions d’un nivell similar» i «qualsevol dels tres intentaran classificar-se». Per altra banda, també va explicar que considera que «no tenim un coco com ens ha passat aquest any, que ens hem trobat amb Croàcia i Itàlia». «Seran tres seleccions d’un rang mig alt, però també és cert que no tenim cap selecció que pugui semblar-se una a nosaltres com aquest any que teníem a Armènia», opinava i afegia que «que aquest sub-16 que juguem a l’abril i on tenim a Letònia i a Kosovo, ens dirà una mica a quin nivell estem i cap a on hem d’anar». «Sobretot Kosovo, que té un nivell similar a Montenegro i a Israel, espero que puguem competir», desitjava.

Malgrat això, el seleccionador va recordar que contra Irlanda i Montenegro «ja hem jugat en aquestes categories, igual que contra Israel» i que «sempre hem acabat perdent», però tot i això es va mostrar molt optimista: «Hem millorat molt i segur que serem capaços de posar-los les coses difícils».

Per altra banda, pel que fa al sorteig del Pre-Europeu sub-19, la selecció va quedar enquadrar fins del grup tres, amb Alemanya, Escòcia i Bielorússia. La cita tindrà lloc a Escòcia, del 9 al 15 d’octubre de l’any vinent,
En aquest sentit, el seleccionador Jesús Julián Lucendo, va explicar que «el torneig que jugarem a Escòcia serà d’un nivell molt similar al que hem tingut aquest any a Suïssa 2018». «Alemanya, Escòcia i Bielorússia... la primera serà la més potent, un conjunt molt similar a Espanya amb jugadors d’un grandíssim nivell, amb molt de talent», comentava i afegia que «les altres dues seleccions tenen un nivell molt fort i molt físic». «Serà un torneig que, de nou, ens demanarà el millor nivell nostre per tornar a competir», recordava.

En aquest sentit, els de Lucendo no van poder sumar cap munt en el torneig de Suïssa però els de Casals van aconseguir un important 3 a 0 contra Armènia que els va permetre acabar tercers de grup. H

PUBLICITAT
PUBLICITAT