PUBLICITAT

El tennis taula aposta per la promoció per créixer al país

  • El cap de setmana l'Illa acull unes jornades de competició i jocs lliures
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Blasi, al centre amb els representants de les federacions, ahir Foto: ANA

El dissabte 30, diumenge 31 i dilluns 1 de novembre, l’Illa Carlemany ha programat unes jornades lúdic-esportives per promocionar el tennis taula, tot de la mà de la Federació Andorrana de Tennis Taula, organitzadora d’aquest esdeveniment. S’espera reunir uns 200 participants i, en total, s’han preparat set competicions, dues exhibicions de jugadors amb cadires de rodes, i jocs lliures per a tothom.

L’objectiu de la Federació és donar a conèixer aquest esport, ja que en l’actualitat només compta amb dues escoles, 70 infants federats a tot el país i dos jugadors a nivell professional, però que competeixen a l’estranger. Per donar un impuls a l’acte, també es comptarà amb el suport de la Federació Catalana, que portarà un centenar de jugadors a participar a les diverses activitats i que estudiarà poder tenir Andorra com a seu d’alguna competició.

El secretari d’Estat d’Esports, Manel Blasi, va recordar ahir durant la presentació que des del Govern ja es fan esforços per promocionar aquest esport, que compta amb un espai al futur Centre de Tecnificació d’Ordino. Tal i com ha reconegut Blasi, aquest esport és tècnicament difícil de practicar però les infraestructures que es necessiten no són excessivament complicades d’aconseguir.

Tots els campionats son gratuïts excepte l’Open de la Federació Catalana que tindrà un preu de quatre euros per els jugadors andorrans i el TriOpen Illa Carlemany, on s’haurà de pagar un euro per la inscripció.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT