PUBLICITAT

Gutiérrez, fora de la primera Copa d’Europa

La Federació suma a DirectBus com a nou patrocinador

Per El Periòdic

Mimi Gutiérrez, aquesta temporada.
Mimi Gutiérrez, aquesta temporada. | Alexis Boichard/Agence Zoom

L’esquiadora andorrana Mireia Gutiérrez es va quedar fora ahir de la primera Copa d’Europa d’eslàlom que s’està disputant a l’estació noruega de Trysill. Gutiérrez disputa avui en el segon eslàlom d’aquesta Copa d’Europa i tindrà una oportunitat de refer-se d’aquesta primera cursa.

L’andorrana, que sortia amb el dorsal 14, va enforquillar a la primera mànega de l’eslàlom i no va poder acabar, segons va explicar el tècnic Roger Vidosa.

Per altra banda, la Federació Andorrana d’Esquí va anunciar ahir un conveni de col·laboració entre la federació i l’empresa andorrana Directbus.

L’acord, en el qual van arribar Bartumeu Gabriel, de Directbus i Pepi Pintat, president de la FAE,inclou l’ajuda als esportistes i tècnics de la FAE en els seus desplaçaments entre Andorra i l’aeroport i Barcelona. Els corredors becats elit tindran l’opció de viatjar de manera gratuïta durant tot l’any, si així ho desitgen.

Igualment, la resta de membres de la FAE gaudiran d’un 50% de descompte en els seus trajectes. El conveni té una durada d’un any, amb opció de prorrogar-lo. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT