PUBLICITAT

Detingut a la duana un jove amb gairebé mig quilo de marihuana

  • L'home, de 26 anys, de nacionalitat espanyola viatjava en un autobús de línia de Barcelona
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ

Periodic
La marihuana amb borses requisada per la Policia Foto: SERVEI DE POLICIA

La Policia va detenir el passat divendres a la tarda un jove de 26 anys quan es disposava a entrar a Andorra amb 420,80 grams de marihuana. Els fets van passar poc després de les cinc de la tarda quan els agents de servei a la frontera del riu Runer van efectuar un control en un autobús de línia procedent de Barcelona i que es disposava a entrar al Principat. La policia va efectuar un control de la documentació dels passatgers, vigilant un per un si tots tenien els seus documents d’identificació en regla. Però els agents a més també van realitzar un control d’estupefaents amb l’ajuda d’un gos ensinistrat, que va assenyalar un dels passatgers com a portador d’algun tipus de droga.

Davant de l’avís del gos, els agents policials van escorcollar el jove, a qui li van trobar un paquet amb marihuana i una cigarreta confeccionada amb la mateixa droga. Aquest descobriment els va comportar a un nou registre posterior registre a la seva bossa de viatge que va permetre trobar dues bosses més amb marihuana. L’home, de nacionalitat espanyola i no resident, va ser detingut i posat a disposició judicial. I la droga va ser confiscada pels agents policials que van efectuar el control.

En el que portem de mes la tasca de la Policia en prevenció del tràfic i del consum d’estupefaents ha tingut de fruit cinc detencions més totes a la frontera del Riu Runer. Es tracta de persones que es disposaven a entrar al Principat per la frontera hispano-andorrana. La del passat divendres és la més important si es té en compte la quantitat de la droga requisada. La darrera va ser el passat dia 11 es van detenir dues persones amb 354 grams de haixix, el dia vuit a una persona amb un gram de cocaïna, 0,5 de haixix i 0,5 de marihuana. Finalment, el dia quatre, va ser detingut un home amb un gram de cocaïna i 11,7 grams de haixix.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT