PUBLICITAT

Una vintena d'efectius de Policia i Bombers busquen Armando Lopes

  • La recerca està centrada en zones boscoses per la parròquia d'Escaldes
el periòdic?
escaldes-engordany

Periodic
Armando Augusto Lopes Foto: Servei de Policía

Una vintena d’efectius dels Bombers i la Policia van començar ahir a primera hora una recerca minuciosa pels entorns del domicili d’Armando Augusto Lopes, l’home desaparegut des del passat 11 d’octubre.

L’operació, coordinada des d’un centre de comandament avançat dels bombers, se centra en els diversos camins i zones boscoses properes a la zona on hauria estat vist per darrera vegada el desaparegut, es adir per la parròquia d’Escaldes-Engordany on residia. La Policia va informar que aquestes tasques continuaran, en cas que la recerca sigui negativa.

La Policia no descarta cap hipótesi i continua demanant la col·laboració ciutadana.

Armando Augusto Lopes és natural de Tinhela-Valpaços i fa 20 anys que resideix a Andorra. La Policia ha informat que el desaparegut té 49 anys, mesura 1,70 metres d’alt, pesa 80 quilograms, és de complexió forta i té el cabell fosc amb entrades.

Un parent seu va denunciar la desaparició a les dependències policials la passada setmana, després de dir que no havia vist a Armando Lopes des de principis de mes. El desaparegut vivia en un hotel d’Escaldes, i va ser vist per últim cop el dia 11 d’aquest mes.

Lopes està separat i té fills. L’individu havia de tornar a treballar a una empresa del sector de la construcció, després d’un període de baixa laboral, i no tornar al seu lloc de feina.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT