PUBLICITAT

Unes 10.500 persones van visitar el parc del Comapedrosa l'estiu passat

  • Tenint en compte només les persones comptades per la caseta, es detecta un increment de visitants del 4,25% respecte el 2009
25102010_comapedrosa
David Baró i Jordi Nicolau durant la presentació de l'informe sobre les visites estivals al Comapedrosa. Foto: ANA / N.M.
El Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa ha rebut entre 10.537 i 23.178 visitants que hi han accedit a través dels principals accessos, segons les estimacions fetes en l'estudi preliminar de l'atenció dels visitants al parc i la freqüentació estival. L'estudi ha fet una estimació que contempla, a més de les dades recollides per la caseta d'atenció als visitants, un mostreig de les persones que van entrar al parc en l'horari en que la caseta no estava oberta, o que ho van fer per altres accessos en les dates del 13 de juliol i el 5 d'agost. Tenint en compte només les persones comptades per la caseta, es detecta un increment de visitants del 4,25% respecte a l'estiu del 2009, amb un total de 4.863 persones. És per això que en general, els resultats han estat valorats positivament per l'autor de l'informe, Jordi Nicolau, i pel conseller major de la Massana, David Baró, que ha avançat que de cara a l'any vinent es volen potenciar més les excursions a cavall pel parc, que ja es van començar aquest estiu passat i van tenir molt èxit.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT