PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Andorra Winter Rally completa inscripcions

L’organització amplia els participants en deu places i en suma un total de 70

Per El Periòdic

Un participant durant l’Andorra Winter Rally de l’any passat.
Un participant durant l’Andorra Winter Rally de l’any passat. | Pere Nubiola / JAS

L’Andorra Winter Rally va tancar ahir les inscripcions i, en total seran 70 els participants. La competició de regularitat per a clàssics sobre carretera nevada celebrarà aquesta temporada la cinquena edició. A més, ja s’ha consolidat com la prova hivernal per excel·lència.

El fet que s’hagi sobrepassat el nombre de places previstes, 60, va fer decidir a l’Automòbil Club d’Andorra d’ampliar en deu places més el nombre d’equips participants, «sempre respectant l’objectiu de comoditat i seguretat adequada per encabir 70 cotxes en un format que per les seves característiques té una cabuda de cotxes limitada», explicava l’organització en un comunicat. «Amb lleugers retocs en els horaris s’ha pogut fer que més equips puguin gaudir de la conducció sobre neu per carreteres del Principat», afegia.

La competició s’ha convertit en un referent i en una prova ideal per preparar el Rallye Monte-Carlo Historique, ral·li monegasc que l’any vinent es disputarà durant la primera setmana de febrer.

Per altra banda, la cursa es disputarà al Coll d’Ordino i el tram triat per l’organització estarà totalment cobert de neu: «Les primerenques precipitacions rebudes al Coll d’Ordino durant aquest mes de novembre permeten preveure que la qualitat i quantitat de la neu estarà com a mínim al mateix nivell que fa una temporada», recordava l’organització.

Aquest any, el ral·li constarà d’un total de 205 quilòmetres de recorregut entre els quals s’intercalaran tres passades a dos trams diferents, que suposaran 56 quilòmetres de regularitat controlada per la traçada, amb diversos controls secrets. Per tant, el tàndem format per José Manuel López o Gerard Ferrer (VW Golf GTI) intentarà revalidar el títol.

PUBLICITAT
PUBLICITAT